VakantieSpanjeOnline.nl

Boek voordelig je reis naar het strand

Busvakantie

BusvakantieBij het woord “busvakantie” gaan bij veel mensen direct de nekharen recht overeind staan. Men denkt meteen aan benauwde en overvolle bussen, waar je uren in moet zitten terwijl het toilet niet goed werkt, et cetera. Tegenwoordig is dit echter al lang niet meer het geval. Voor lange busreizen, bijvoorbeeld naar Spanje, heb je tegenwoordig eigenlijk altijd luxe tourbussen, met airco. Ook zijn de toiletten tegenwoordig altijd in goede staat en is er op busreizen vaak een hostess aanwezig, die niet alleen interessante dingen vertelt over de omgeving, maar er ook voor zorgt dat niemand wat te klagen heeft. Verder is tijdens busvakanties tegenwoordig altijd voldoende te eten en drinken aanwezig. Kortom, tijdens een busvakantie naar Spanje kan je lekker achterover leunen en genieten van het uitzicht, terwijl al het andere voor je verzorgd wordt.

Busreis: reisschema

Busreizen naar Spanje zijn tegenwoordig luxe, maar ook zeer interessante en goedkoop reizen. Je reist vanuit Nederland naar Spanje, bijvoorbeeld de Costa Blanca, voor rond de tachtig euro per persoon. Tijdens de reis wordt er een aantal keren gestopt om de chauffeur rust te geven en de passagiers even de benen te laten strekken. Tijdens de reis zelf hoef je als passagier niks te doen en kan je dus lekker van het prachtige landschap genieten. In Spanje zelf wordt op verschillende locaties gestopt om passagiers uit de bus te laten. Voor de rest wordt er aan een stuk door gereden, om zo de reistijd zo kort mogelijk te houden.

Reismaatschappijen

Er zijn een aantal maatschappijen die busreizen naar Spanje aanbieden. Zo heb je Van Ham reizen, Solmar, De Jong Intra, Slangen Reizen, Sunliner en Peter Langhout Reizen. Busreizen Spanje is een website waarop je busreizen naar Spanje kan vergelijken op het gebied van bestemming, prijs, etc.